(ВІДЕО) «Для окупантів ми готуємо «кабачки» у власному соку» – прикордонник на псевдо «Кулінар»

НАЗАД
27 березня 2024 12:42

Воїн Артем на псевдо «Кулінар» проходить службу в ДПСУ на двох посадах: відпрацьовує з СПГ 9 та готує смачну їжу для побратимів.

Все життя Артем працював кухарем у ресторанах і кафе. З повномасштабним вторгненням росії в Україну долучився до прикордонників.

«Коли я прийшов у Держприкордонслужбу, то сказав, що хочу допомогти хлопцям готувати їжу, адже за фахом кухар. Однак згодом вирішив поїхати з побратимами й на позиції, випробувати себе, навчитися військової справи. Воїни-прикордонники мені допомагали, навчали, і з часом я почав бити ворога разом з побратимами – відпрацьовувати з СПГ. Однак у «вільний» час – залюбки кухарюю для хлопців», – розповідає Артем.

«Для рашистів переважно готуємо «кабачки у власному соку» (постріли до СПГ), вони таке люблять. Підіймаємо нашу «пташку», яка спостерігає, побратими нас наводять і дивимось, куди йде попадання «кабачка». Якось попали у ворожий бліндаж з БК – банкет був нормальний», – розповідає «Кулінар».

Артем мріє зустрітися з побратимами в мирній Україні й приготувати їм ті страви, що готував на позиціях та у підвалах, це нагадає захисникам як вони боронили Батьківщину і якою ціною здобута Перемога України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси